Lajme

Njoftim për Shpalljen Publike të datës 03.09.2019

Ndërmarrja Publike Banesore, fton qytetarët për MOS APLIKIM për lokalet e poshtëshënuara më poshtë, të Shpalljes Publike të datës 03.09.2019:

  • lokali 3/5, rr. “Kosta Novakoviq” (Përballë Hotel Prishtina);
  • lokali 9/10, rr.”Kosta Novakoviq” (Përballë Hotel Prishtina);
  • lokali 9/14, rr. “Kosta Novakoviq” (Përballë Hotel Prishtina);

Lokalet nevojiten për nevoja të Ndërmarrjes Publike Banesore, andaj nuk mund të lëshohen me qira.

Ndërmarrja Publike Banesore kërkon falje për njoftim të vonshëm.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.