Ndërmarrja Publike Banesore ju njofton që sot është mbajtur mbledhja e Komisionit Komunal të Aksionarëve të NPB-së.

Ky komision pasi që ka analizuar dhe shqyrtuar punën e Bordit të Drejtorëve, duke u bazuar në Ligjin për Ndërmarrjet Publike, ka shkarkuar dy anëtarët e Bordit, z. Bekim Pireva dhe znj. Arbnora Jashanica, pasi që kanë vlerësuar se të njëjtit kanë shkelur detyrat e tyre fiduciare duke dëmtuar interesat e Ndërmarrjes Publike Banesore.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.