Lajme

NPB & IBAS lidhin marrëveshje bashkëpunimi

Hajdar Hoxha, Kryeshef Ekzekutiv i Ndërmarrjes Publike Banesore SH. A. dhe Korab Smakolli, Drejtor Ekzekutiv i ibas, nënshkruan sot marrëveshje bashkëpunimi për realizimin e të gjitha shërbimeve të NPB-së nëpërmjet rrjetit të IBAS nga pajisjeve teknologjike.

Qëllimi i kësaj marrëveshje është që klientët e NPB-së përmes kësaj mënyrë të re të pagesës të kursejnë kohë dhe në të njëjtën kohë të kenë shërbimin e njëjtë siç do të merrnin nga stafi i “Ndërmarrjes Publike Banesore.

Shkarkojeni IBAS nga Play store apo App Store (së shpejti), instalojeni dhe paguani faturat e NPB-së në mënyrë të lehtë dhe fleksibile nga telefoni juaj.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.