Lajme

NPB në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës janë dorë ndihmëse e qendrave kulturore e sociale, shkollave, strehimoreve e tjera

Krijimi i partneriteteve dhe mënyrave të ndryshme të bashkëpunimit afatgjatë mes Ndërmarrjeve Publike dhe Komunës, nuk krijon gjë tjetër përveçse produktivitet dhe efikasitet ??.

Tash e një kohë, NPB në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës janë dorë ndihmëse e qendrave kulturore e sociale, shkollave, strehimoreve e tjera ?.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.