Lajme

NPB për ambiente rekreative me hapësira të pastra dhe të sigurta në secilën lagje.

Këndet e lojërave janë argëtim i shkëlqyeshëm për fëmijët, kështu që është e rëndësishme të krijoni një mjedis të sigurt për të luajtur. Një pjesë e rëndësishme për të garantuar sigurinë e këndit të lojërave është mirëmbajtja e tyre???‍?‍?‍?.

Ndërmarrja Publike Banesore përmes Departamentit të Intervenimeve Urgjente ka filluar mirëmbajtjen dhe riparimin e të gjitha këndeve të lojërave dhe atyre sportive në Prishtinë⚽️??‍♂️⛹?.

NPB për ambiente rekreative me hapësira të pastra dhe të sigurta në secilën lagje.

Mirëmbajtja e këndëve të lojërave!

Këndet e lojërave janë argëtim i shkëlqyeshëm për fëmijët, kështu që është e rëndësishme të krijoni një mjedis të sigurt për të luajtur. Një pjesë e rëndësishme për të garantuar sigurinë e këndit të lojërave është mirëmbajtja e tyre???‍?‍?‍?.Ndërmarrja Publike Banesore përmes Departamentit të Intervenimeve Urgjente ka filluar mirëmbajtjen dhe riparimin e të gjitha këndeve të lojërave dhe atyre sportive në Prishtinë⚽️??‍♂️⛹?.NPB për ambiente rekreative me hapësira të pastra dhe të sigurta në secilën lagje.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Monday, 28 October 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.