Lajme

NPB PËR QYTETIN

Java e dytë e shtatorit në NPB po përmbyllet me kryerjen e shërbimeve e punëve të nevojshme për qytetin ?

Përmirësimi dhe arritja e duhur e ofrimit të shërbimeve karshi kërkesave të qytetarëve, është gjithnjë prioriteti ynë ?
https://www.facebook.com/npbanesore/videos/2996108107297861

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.