Lajme

NPB përkrah hapjen e dyqanit “Ndihmo edhe Ti”

 

Qendra për Promovimin e Drejtave të Grave ka bërë hapjen zyrtare të dyqanit “Ndihmo edhe ti” ku do të ekspozohen për shitje të gjitha produktet punime dore e artizanale të anëtarëve të QPDG-së.

Ndërmarrja Publike Banesore në shenjë përkrahjeje ka vendosur që për këtë projekt të ofrojë hapësirën e duhur, duke dhënë në shfrytëzim një lokal pa qira.

Përkrahja e këtij projekti bëhet me qëllim të fuqizimit ekonomik të grave, viktima të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë në veçanti, ngritjen e vetëdijes së opinionit për përkrahjen dhe përfshirjen e tyre ekonomike e sociale.

 

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.