Lajme

NPB përkrahë organizatë “Nëna dhe fëmijë të lumtur”

Nexhat Kryeziu, Kryeshef Ekzekutiv i Ndërmarrjes Publike Banesore, takoi  Drejtoreshën Ekezekutive të  Organizatës Humanitare “Nëna dhe fëmijë të lumtur” Edita Dulën, më qëllim të përkrahjes së iniciativës që ju del në ndihmë nënave-vetushqyese në kushte të vështira ekonomike.

Ndërmarrja Publike Banesre në shenjë mbështetjeje vendosi që t’i lejohet  në shfrytëzim ,duke mos paguar qira, një lokal në lagjën Ulpiana duke i mundësuar kështu qasje më të lehtë të gjithë atyre që u del në ndihmë kjo organizatë.

Kjo është njëra ndër iniciativat e shumta që  z. Kryeziu  ka përkrahur dhe mbetët i përkushtuar që kjo të vazhdoj edhe në të ardhmën sa herë që është fjala për këtë shtresë të shoqërisë.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.