Lajme

NPB pret në takim shoqatën “Miqtë e Amerikës”

Nexhat Kryeziu, Kryeshefi Ekzekutiv i Ndërmarrjes Publike Banesore priti sot në takim Agim Rexhepin, kryetarin e Shoqatës “Miqtë e Amerikës”.

Në këtë takim u diskutua për marrëveshje bashkëpunimi me interes të përbashkët në mes të dy palëve.

29 maj 2017

Ndërmarrja Publike Banesore

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.