Lajme

NPB rrit bashkëpunimin me Asociacionin e Arkitektëve të Kosovës

 

Përfaqësues të Ndërmarrjes Publike Banesore priten sot në takim përfaqësuesin e Asociacionin e Arkitektëve të Kosovës, z. Ilir Blakajn.

Në këtë takim u lidhë marrëveshja e bashkëpunimit në mes Asociacionit të Arkitektëve dhe NPB-së, si dhe u diskutua në lidhje me shërbimet që ky Asociacion do të kryej për Ndërmarrjen Publike Banesore.

Ndërmarrja Publike Banesore dhe Komuna e Prishtinës së bashku me Asociacionin e Arkitektëve do të punojnë në projekte të reja në të mirë të shoqërisë dhe zhvillimin sa më të mirë të qytetit të Prishtinës.

#NPB 
#përQytetarët 
#Prishtina

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.