Lajme

NPB së bashku me shumë vullnetar i’u bashkuan ftesës së Komuna e Prishtinës

NPB së bashku me shumë vullnetar i’u bashkuan ftesës së Komuna e Prishtinës për shpërndajen e 2 mijë pakove higjenike për familjet me gjendje të rënduar sociale e ekonomike.

Duke shpresuar që kjo iniciaitivë ndihmon sadopak në zbutjen e situatës, bëjmë thirrje për qytetarët e Komunës së Prishtinës për respektimin dhe mirëmbajtjen e këshillave për marrjen e masave parandaluese të COVID – 19 si dhe ju ftojmë që në këtë kohë të vështirë, krize e sfide të kemi parasysh e të mos i anashkalojmë edhe ata që në këto ditë kanë më së shumti nevojë për ne.

Ofrimi i dorës ndihmëse në kohë të vështira as nuk harrohet e as nuk nënvlerësohet.

Të dashur vullnetar dhe punonjës të Komunës dhe NPB-së, me angazhimin, solidaritetin dhe modestinë tuaj jeni shembulli më i mirë i komunitetit. Faleminderit që ishit pjesë e këtij aktiviteti.

#sëbashku do ta tejkalojmë edhe këtë sfidë!

Shpërndarja e ndihmave sociale

NPB së bashku me shumë vullnetar i’u bashkuan ftesës së Komuna e Prishtinës për shpërndajen e 2 mijë pakove higjenike për familjet me gjendje të rënduar sociale e ekonomike. Duke shpresuar që kjo iniciaitivë ndihmon sadopak në zbutjen e situatës, bëjmë thirrje për qytetarët e Komunës së Prishtinës për respektimin dhe mirëmbajtjen e këshillave për marrjen e masave parandaluese të COVID – 19 si dhe ju ftojmë që në këtë kohë të vështirë, krize e sfide të kemi parasysh e të mos i anashkalojmë edhe ata që në këto ditë kanë më së shumti nevojë për ne. Ofrimi i dorës ndihmëse në kohë të vështira as nuk harrohet e as nuk nënvlerësohet. Të dashur vullnetar dhe punonjës të Komunës dhe NPB-së, me angazhimin, solidaritetin dhe modestinë tuaj jeni shembulli më i mirë i komunitetit. Faleminderit që ishit pjesë e këtij aktiviteti. #sëbashku do ta tejkalojmë edhe këtë sfidë!

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Monday, 30 March 2020

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.