Lajme

NPB transformon qytetin

Nëse dëshironi që hyrja juaj të transformohet e tëra (shih foton më poshtë), atëherë bëhuni pjesë e Projektit për Investim dhe Renovim të Ndërmarrjes Publike Banesore .

#NPBtransformonqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.