Lajme

Nuk mund të ketë ditë më të rëndësishme për një qytet sesa Dita e Çlirimit të tij!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.