Lajme

Nxënësit e shkollës fillore “Hasan Prishtina” vizituan Ndërmarrjen Publike Banesore

Kryeshefi Ekzekutiv i NPB-së, Nexhat Kryeziu i cili i priti nxënësit në këtë takim iu përgjigj pyetjeve të shumta të fëmijëve rreth punëve që kryhen nga NPB.

Informimi i drejtë sipas fushave dhe nevoja për më shumë informata janë të drejta që duhen mësuar që prej fëmijërisë për t’u praktikuar në jetë.

Në fund duke iu uruar fat dhe mbarësi për Vitin e Ri që po vjen, fëmijeve iu ndanë edhe disa dhurata.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.