Lajme

Orari i ri i Ndërmarrjes Publike Banesore për punët me palë!🕞👩‍💻

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.