Lajme

Paguaj Mirëmbajtjen dhe Qiranë PA PROVIZION!

Paguaj Mirëmbajtjen dhe Qiranë PA PROVIZION!

Ndërmarrja Publike Banesore në bashkëpunim me Posta e Kosovës, MoneyGram Kosova & Moneta, Vllesa RIA – Co dhe UnionNet, ju fton që të paguani mirëmbajtjen e hyrjes si dhe qiranë e lokaleve tuaja, PA PROVIZION në çdo pikë të tyre në secilën lagje të Komunës së Prishtinës.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.