Lajme

Paguaj Mirëmbajtjen PA PROVIZION!

Ndërmarrja Publike Banesore në bashkëpunim me Posta e Kosovës, MoneyGram Kosova & Moneta, Vllesa RIA – Co dhe UnionNet, ju fton që të paguani mirëmbajtjen e hyrjes PA PROVIZION në çdo pikë të tyre në secilën lagje të Komunës së Prishtinës🌲🌳🏢.

Për çdo ankesë, këshillë apo edhe sugjerim mos hezitoni të na kontaktoni në numrin tonë pa pagesë: 0800 11 672 si dhe në numrin: 038 606 670 ose na shkruani në emailet tona zytare: info@npbanesore.com dhe mirembajtja@npbanesore.com .
#NPBndryshonqytetin

Paguani mirëmbajtjen e hyrjes PA PROVIZION!

Paguaj Mirëmbajtjen PA PROVIZION!Ndërmarrja Publike Banesore në bashkëpunim me Posta e Kosovës, MoneyGram Kosova & Moneta, Vllesa RIA – Co dhe UnionNet, ju fton që të paguani mirëmbajtjen e hyrjes PA PROVIZION në çdo pikë të tyre në secilën lagje të Komunës së Prishtinës🌲🌳🏢.Për çdo ankesë, këshillë apo edhe sugjerim mos hezitoni të na kontaktoni në numrin tonë pa pagesë: 0800 11 672 si dhe në numrin: 038 606 670 ose na shkruani në emailet tona zytare: info@npbanesore.com dhe mirembajtja@npbanesore.com .#NPBndryshonqytetin

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Wednesday, 20 November 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.