Lajme

Paguaj mirëmbajtjen PA PROVIZION!

Duke parë rritjen e mbështetjes dhe interesimit të qytetarëve të Komunës së Prishtinës për shërbimet tona, Ndërmarrja Publike Banesore gjithashtu po vazhdon të rritë kujdesin dhe përkushtimin ndaj qytetarëve të saj.

Nga sot Ndërmarrja Publike Banesore në bashkëpunim me BPB – Banka për Biznes, ju mundëson pagesë të mirëmbajtjes së hyrjes PA PROVIZION në çdo pikë të tyre dhe në secilën lagje të Komunës së Prishtinës.

Për çdo ankesë, këshillë apo edhe sugjerim mos hezitoni të na kontaktoni në numrin tonë pa pagesë: 0800 11 672 si dhe në numrin: 038 606 670.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.