Lajme

Paguaj shërbimet e mirëmbajtjes dhe qirasë pa provizion

Paguaj shërbimet e mirëmbajtjes dhe qirasë pa provizion ?!

Tani keni mundësinë që për shërbimet e Ndërmarrjes Publike Banesore, pagesat të i kryeni, kudo në qytet, tek operatorët e cekur në foto ??

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.