Lajme

Paguaj shërbimet e NPB, PA PROVIZION!

Paguaj shërbimet e NPB, PA PROVIZION!

Tani keni mundësinë që për shërbimet e Ndërmarrjes Publike Banesore, pagesat të i kryeni, kudo në qytet, tek operatorët e cekur në foto ?

Për çdo ankesë, këshillë apo edhe sugjerim mos hezitoni të na kontaktoni në numrin tonë pa pagesë: 0800 11 672 si dhe në numrin: 038 606 670.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.