Lajme

Paguaj shërbimet e NPB, PA PROVIZION!

Duke parë rritjen e mbështetjes dhe interesimit të qytetarëve të Komunës së Prishtinës për shërbimet tona, Ndërmarrja Publike Banesore gjithashtu po vazhdon të rritë kujdesin dhe përkushtimin ndaj qytetarëve të saj.
Tani keni mundësinë që për shërbimet e Ndërmarrjes Publike Banesore, pagesat të i kryeni, kudo në qytet, tek operatorët e cekur në foto ?
Për çdo ankesë, këshillë apo edhe sugjerim mos hezitoni të na kontaktoni në numrin tonë pa pagesë: 0800 11 672 si dhe në numrin: 038 606 670.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.