Lajme

Pastërti, rregull dhe siguri

Kur renovojmë hyrjet tuaja ne gjithmonë marrim parasysh dukjen e saj si brenda ashtu edhe jashtë.
Ne dëshirojmë që hyrja juaj të ketë një pamje të bukur në lagje, por gjithashtu të ketë edhe funksionalitet brenda.

Përmes projektit tonë për Renovim dhe Mirëmbajtje ne ju mundësojmë bërjen e hyrjes suaj model për pastërti, rregull dhe siguri.

Na kontaktoni përmes numrave tanë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes emailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com, që të bëheni pjesë e Projektit për transformimi

Hyrja e re

Kur renovojmë hyrjet tuaja ne gjithmonë marrim parasysh dukjen e saj si brenda ashtu edhe jashtë. Ne dëshirojmë që hyrja juaj të ketë një pamje të bukur në lagje, por gjithashtu të ketë edhe funksionalitet brenda.Përmes projektit tonë për Renovim dhe Mirëmbajtje ne ju mundësojmë bërjen e hyrjes suaj model për pastërti, rregull dhe siguri.Na kontaktoni përmes numrave tanë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes emailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com, që të bëheni pjesë e Projektit për transformimi

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Wednesday, 18 December 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.