Lajme

Pastërti, Rregull dhe Siguri

Ndërtesa duhet të mirëmbahet në mënyrë që të ruajë vlerën e vetë të pasurisë. Kështu ndërtesa do të vazhdojë të përmbushë funksionin e saj dhe do t’i japë komoditetin qiramarrësit dhe banorit në ndërtesë??.

Bëhu pjesë e Projektit tonë që hyrja juaj të bëhet model për: Pastërti, Rregull dhe Siguri.

Për info shtesë na kontaktoni përmes numrave telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes e-mailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com.

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/582294859178646/

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.