Lajme

NPB transformon hyrjet në Prishtinë

Ndërmarrja Publike Banesore përmes Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje ofron renovim në hyrje, pastrim të rregullt dy herë në javë dhe pastrim gjeneral një herë në muaj.

Për vetëm 6 euro në muaj ju mund të përfitoni shërbimet e Mirëmbajtjes në hyrjen tuaj, kurse vetëm 10 euro në muaj për ndërtesat që kanë dhe ashensor.

Bëhu pjesë e Projektit të NPB-së dhe Komunës së Prishtinës për Renovim dhe Mirëmbajtje që hyrja juaj të bëhet model për: Pastërti, Rregull dhe Siguri.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.