Lajme

Për kënde të sigurta të lojës 

Siguria e fëmijëve në këndet e lojërave ?? nuk varet vetëm nga modeli fillestar dhe nga zgjedhja e pajisjeve, menaxhimi i vazhdueshëm, sigurimi i paisjeve si dhe mirëmbajtja e rregullt e tyre janë thelbësore që fëmijët tanë të luajnë të sigurt në këndet e tyre të preferuara ⚽️?.

Mirëmbajtja e tyre përveç që është një garantues i rëndësishëm për sigurinë e këndeve të lojërave, ndihmon edhe në minimizimin e rrezikut për lëndime apo edhe dëmtime ??.

Për çdo prishje eventuale apo sugjerime dhe ankesa na shkruani në faqen tonë në FB ose në e-mailin tonë: info@npbanesore.com ?️‍♀️?️‍♂️.

Për kënde të sigurta të lojës ?!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.