Lajme

Për kënde të sigurta të lojës!

NPB përmes inspektimeve të rregullta, azhurnimeve të pajisjeve dhe terreneve të lojërave garanton lojë të sigurt për fëmijët??.

Këndet e lojërave janë argëtim i shkëlqyeshëm për fëmijët prandaj është e rëndësishme krijimi i një mjedisi të sigurt për të luajtur?‍♂️?‍♀️.

Mirëmbajtja e tyre përveç që është një garantues i rëndësishëm për sigurinë e këndeve të lojërave, ndihmon edhe në minimizimin e rrezikut për lëndime apo edhe dëmtime.

Për kënde të sigurta të lojës ?!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.