Lajme

Për lagje të pastër, me rregull dhe pa gropa ?

Urgjenca e NPB-së duke pasur prioritet investimet dhe intervenimet e vogla infrastrukturore në çdo lagje edhe sot ka vazhduar mbylljen e gropave në rrugët e Prishtinës ??‍♂️.

Çdo ditë e më shumë kryeqytetit tonë po i reduktohen problemet shumë vjeçare me infrastrukturën rrugore???‍♀️

#rriNshpi
http://https://www.facebook.com/npbanesore/videos/1126906567663309/

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.