Zyrtare Përgjegjëse për Sinjalizim

Anita Cacaj
Zyrtare përgjegjëse për sinjalizim:

e-mail: anita.cacaj@npbanesore.com
tel: +383 44 518 008

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.