Lajme

Për rregull e rend në secilin kënd të hyrjes suaj

Për rregull e rend në secilin kënd të hyrjes suaj ??
Për t’u bërë pjesë e Projektit tonë për Renovim dhe Mirëmbajtje vizito vegzën më poshtë:

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.