Lajme

Për të siguruar funksionimin e duhur dhe të qetë të ashensorëve duhet mirëmbajtje e rregullt e tyre

Për të siguruar funksionimin e duhur dhe të qetë të ashensorëve duhet mirëmbajtje e rregullt e tyre ??.

Përmes ekipës së mjeshtërve tanë, ashensori i hyrjes suaj servisohet një herë në muaj dhe intervenohet për çdo prishje eventuale ??‍?.

#siguripërbanorët

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.