Lajme

Për të siguruar funksionimin e duhur dhe të qetë të ashensorëve duhet mirëmbajtje e rregullt

Për të siguruar funksionimin e duhur dhe të qetë të ashensorëve duhet mirëmbajtje e rregullt e tyre

Avdiu dhe Latifi, mjeshtërit tanë të ashensorëve, kujdesen që ashensori i hyrjes suaj servisohet një herë në muaj dhe intervenohet për çdo prishje eventuale 👨🏻‍🔧🔧

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.