Lajme

Përfundoi me sukses vendosja e parmakëve të hekurt nga bashkëpunimi i NPB me Komunën e Prishtinës


Përfundoi me sukses vendosja e parmakëve të hekurt nga bashkëpunimi i NPB me Komunën e Prishtinës

🚧🚶‍♀️
Vendosja e parmakëve të hekurt në zonat me qarkullim të madh të automjeteve dhe këmbësorëve, ka për qëllim të parandalojë aksidentet e mundshme dhe krijimin e një ambienti më të sigurt për qytetarët. Ky veprim do të ndihmojë në zvogëlimin e rrezikut të aksidenteve dhe do të rrisë ndjenjën e sigurisë për këmbësorë gjatë lëvizjes në këtë rrugë.
Bashkërisht, po e bëjmë qytetin tonë një vend më të sigurt për të gjithë. Ju faleminderit për mbështetjen dhe për bashkëpunimin tuaj!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.