Lajme

Përmes ekipës së mjeshtërve tanë, ashensori i hyrjes suaj servisohet një herë në muaj dhe intervenohet për çdo prishje eventuale

Mirëmbajtja e rregullt e ashensorit përveç që rregullon problemet e vogla para se ato të bëhen të mëdha, ul koston e riparimit dhe zgjat më shumë jetën e tij ??

Përmes ekipës së mjeshtërve tanë, ashensori i hyrjes suaj servisohet një herë në muaj dhe intervenohet për çdo prishje eventuale ??‍?.

#siguripërbanorët

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.