Lajme

Përmirësimi i ofrimit të shërbimeve publike për qytetarët, mbetet prioritet i yni

Bashkëpunimi mes Ndërmarrjes Publike Banesore dhe Ngrohtorja Termokos po rritet çdo ditë e më shumë 🤗

Përmirësimi i ofrimit të shërbimeve publike për qytetarët, mbetet prioritet i yni 🥰

#përqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.