Lajme

Përmirësimi i ofrimit të shërbimeve publike për qytetarët

Bashkëpunimi mes NPB dhe Ngrohtorja Termokos po rritet çdo ditë e më shumë ?

Përmirësimi i ofrimit të shërbimeve publike për qytetarët, mbetet prioritet i yni ?

#përqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.