Lajme

Përvoja përmes lojës është një nga mënyrat më të mira e të mësuarit dhe zhvillimit tek fëmijët

Përvoja përmes lojës është një nga mënyrat më të mira e të mësuarit dhe zhvillimit tek fëmijët????. E ku ka më mirë se të fitohet në çerdhe kjo përvojë ?
Çerdhja Yllkat është projektuar dhe realizuar nga NPB së bashku me Komunën e Prishtinës ?

Ndjenja e komoditetit dhe sigurisë, stimulimi i kreativitetit dhe ndjenjave pozitive janë frymëzimi i dizajnit shumëngjyrësh të enterierit të çerdhes ?.

Synim kryesor i arkitektëve tanë ishte rritja e funksionit të hapësirave në shërbim të komoditetit më të madh fizik, rritja e performancës së fëmijëve dhe rritja e aftësive për t’u socializuar me të tjerët.

Synim ky i realizuar me sukses ☺
#përfëmijët

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.