Lajme

Pjesa më e mirë e NPB-së janë punëtorët e saj!

Puna në grup është aftësia për të punuar së bashku drejt një vizioni të përbashkët, aftësia për të drejtuar arritjet individuale në objektiva organizative, është karburanti që bënë njerëzit e thjeshtë të arrijnë rezultate të pazakonta .

#NPBpërqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.