Lajme

Pothuajse çdo ditë ne përdorim shkallët pa menduar rëndësinë e tyre

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/995180354352202

Rëndësia e parmakëve dhe rrethojave metalike lidhet ngushtë me sigurinë në hyrje, pasi që mungesa apo dëmtimi i tyre mund të paraqet rrezik apo lëndim eventual për këdo, e veçanërisht për të moshuarit dhe fëmijët.
Andaj, që hyrja juaj të jetë e sigurt, e pastër dhe të ketë rregull bëhu pjesë e Projektit për Mirëmbajtje dhe Investim në NPB ?.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.