Lajme

Pritoret e autobusëve në lagjen Taslixhe tashmë me pamje të re

Ekipet tona të Urgjencës kanë përfunduar renovimin e pritoreve të autobusëve në rrugën Nazim Gafurri të lagjes Taslixhe ???

Rezultatet e tilla dhe impaktet që ato japin në shoqëri janë vlera të cilat i japin kuptim angazhimit dhe vullnetit tonë për të ofruar shërbime sa më cilësore për qytetarët ??

#përqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.