Lajme

PROJEKTI I RI QË TRANSFORMON NPB-në

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/1973942839472179

E marrë nën menaxhim me borxhe të mëdha dhe humbje të vazhdueshme, Ndërmarrja Publike Banesore është shëndrruar në ndërmarrje fitimprurëse prej rreth 1.6 milionë euro në vit.

Me Projektin e Ri për zgjerimin dhe rritjen e pasurisë së NPB-së, që ka filluar tash e dy vite dhe që po e fillon zbatimin këtë vit, ndërmarrjes do të i rritet pasuria për 50% ?

Të hyrat vjetore nga qiratë do të rriten për mbi 400%, duke rritur kështu fitimin nga qiratë prej 1.2 milionë euro në vit, në 5.1 milionë euro ?

Fillimi i këtij projekti bashkëinvestues, ku NPB do të marrë mbi 50% të vlerës së projektit të ndërtuar, është një prej lajmeve më të mira për Prishtinën në vitet e fundit ?

NPB, dorë e djathë e qytetit!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.