Lajme

Projekti i sukseshëm për Renovim dhe Mirëmbajtje i NPB vazhdon të ngjall interes edhe në komunat tjera të Kosovës

Projekti i sukseshëm për Renovim dhe Mirëmbajtje i NPB vazhdon të ngjall interes edhe në komunat tjera të Kosovës

Pas takimit muaj me parë me zyrtarë të Komunës së Vushtrrisë, Hajda Hoxhaj U.D. Kryeshfi Ekzekutiv i Ndërmarrjes Publike Banesore priti sot në takim z. Hamit Mjeku – Udhëheqës i Sektorit për Shëbime Publike në Komunën e Obiliqit dhe z. Berat Mehmeti dhe Z. Sylejman Gllareva – Zyrtarë për Mbrojtje të Mjedisit, për të diskutuar rreth Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje të hyrjeve të ndërtesave shumëbanesore dhe për mënyrat se si ky projekt do të mund të zhvillohej edhe në komunën e tyre.

Z. Hajdar Hoxha pasi i njoftoj me procedurat të cilat duhet ndjekur për realizimin e këtij projekti i falënderoi përfaqësuesit e Komunës së Obilqit për vizitën, me shpresën që ky projekt kaq i rëndësishëm të shtrihet në çdo komunë të Kosovës.

NPB është e gatshme të ndaj përvojat e saj dhe të mbeshtës edhe komunat e tjera në realizimin e këtij projekti.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.