Lajme

Puna në ekip dhe bashkëpunimi janë karakteristika thelbësore në ofrim të shërbimit të mirëfilltë

Puna në ekip dhe bashkëpunimi janë karakteristika thelbësore në ofrim të shërbimit të mirëfilltë dhe në arritjen e përmbushjes së besimit të qytetarëve ndaj ndërmarrjes ?

E pa sektorin tonë të prodhimit këto karakteristika në NPB nuk do të ishin të përmbushura ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.