Lajme

Punët e mira të Urgjencës po vazhdojnë

Punët e mira të Urgjencës po vazhdojnë ?

Me fokus të përmbushjes së nevojave të tanishme dhe të përditshme të qytetarëve, sot, ekipet tona të Urgjencës sanuan gropa në rrugën kryesore të lagjes Qendra në Prishtinë ??‍♂️?️⏱️

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.