Lajme

Punët e mira të urgjencës po vazhdojnë

Kur një ekip i përbërë nga individë të përkushtuar angazhohet për të vepruar si një, rezultati nuk mungon 👷👷

Punët e mira të urgjencës po vazhdojnë 😊

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.