Lajme

Punëtori ynë i javës, Besart Gashi

Me kënaqësi ju prezantojmë punëtorin tonë të javës, Besart Gashin, asfaltues në Departamentin e Urgjencës ??‍♂️.
Motivi dhe puna e palodhshme e punëtorëve si Besarti janë vlera të cilat i korrin Ndërmarrjes sukses dhe arritje.
Besart, juve dhe punën tuaj i vlerësojmë sa s’thuhet ?!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.