Lajme

Punonjësit e shkëlqyeshëm nuk mund të zëvendësohen

Një mësim që kemi mësuar gjatë viteve të fundit është se punonjësit e shkëlqyeshëm nuk mund të zëvendësohen. Nuk është teknologjia apo produkti që e bëjnë një kompani të shkëlqyeshme, janë njerëzit. 🔨👷🏼‍♂️

Punëtorët tanë kanë njohuri të gjerë për produktin, sistemet dhe proceset. Falë punës së tyre të jashtëzakonshme ne kemi arritur që Projektin e Mirëmbajtjes ta zgjerojmë në të gjithë Kryeqytetin duke rinovuar hyrjet e ndërtesave në pothuajse secilën lagje. 🔩⚙️


Për tu bërë pjesë e Projektit të NPB-së dhe Komunës së Prishtinës na kontaktoni përmes numrave tonë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes e-mailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com.

Ditë e zakonshme pune në NPB!

Një mësim që kemi mësuar gjatë viteve të fundit është se punonjësit e shkëlqyeshëm nuk mund të zëvendësohen. Nuk është teknologjia apo produkti që e bëjnë një kompani të shkëlqyeshme, janë njerëzit. 🔨👷🏼‍♂️Punëtorët tanë kanë njohuri të gjerë për produktin, sistemet dhe proceset. Falë punës së tyre të jashtëzakonshme ne kemi arritur që Projektin e Mirëmbajtjes ta zgjerojmë në të gjithë Kryeqytetin duke rinovuar hyrjet e ndërtesave në pothuajse secilën lagje. 🔩⚙️ Për tu bërë pjesë e Projektit të NPB-së dhe Komunës së Prishtinës na kontaktoni përmes numrave tonë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes e-mailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Friday, 18 October 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.