Lajme

Puntorët e veçantë që mirëmbajnë banesat

Për të mësuar më shumë rreth punës së zellshme që bëjnë punëtoret tonë Abedini, Edmondi, Hidajetja dhe Lulzimi ju ftojmë ta ndiqni kronikën “Punëtorët e veçantë që mirëmbajnë banesat” përgatitur nga KTV – Kohavision

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.