Lajme

Qendra e Thirrjeve pa pagesë në NPB

Ndërmarrja Publike Banesore ju fton që për çdo ankesë, sugjerim apo konsultë rreth shërbimeve tona, të na kontaktoni në Qendrën e Thirrjeve në numrin pa pagesë: 0800 11 672 ose në numrin: 038 606 670.

NPB për një hyrje të jetueshme!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.