Lajme

Qendra e Thirrjeve

Ndërmarrja Publike Banesore mbetet e përkushtuar që përmes administrimit e mirëmbajtjes së ndërtesave individuale dhe në bashkëpronësi, menaxhimit dhe mirëmbajtjes së lokaleve afariste të kontribuojë në përmirësimin e mirëqenies së qytetarëve.

Për çdo konsultë apo ankesë rreth shërbimeve tona kontaktoni në Qendrën e Thirrjeve në numrin tonë pa pagesë 0800 11 672 apo në 038 606 670.

NPB për një hyrje të jetueshme!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.