Lajme

QYTETARËT LIROHEN NGA PAGESAT E PROVIZIONIT – NPB DHE MONEYGRAM ME MARRËVESHJE TË RE BASHKËPUNIMI

Ndërmarrja Publike Banesore dhe kompania e specializuar në shërbime financiare MoneyGram & MONETA në vazhdën e bashkëpunimit arritën sot marrëveshje të re. 

Përmes kësaj marrëveshje, e cila hyn në fuqi nga data 1 dhjetor 2018, NPB merr përsipër shpenzimet e provizionit për të gjitha pagesat që kryejnë klientët e saj përmes MoneyGram.

Marrëveshje të tilla do të lidhen së shpejti edhe më institucione të tjera financiare në mënyrë që të krijohen lehtësime financiare për të gjithë qytetarët që do të kontribuonte edhe më shumë në përmirësimin e mirëqenies së tyre.

23 nëntor 2018

Ndërmarrja Publike Banesore

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.